VII. Amatőr Ujjerő Boulder Verseny

Hetedik alkalommal várjuk azokat a mászókat, akik úgy érzik nem tartoznak az élmezőnybe, de szívesen összemérnék tudásukat hasonló  szinten mozgó társaikkal, vagy csak egyszerűen másznának egyet egy jó hangulatú versenyen! 🙂

sol_3

Verseny helye: Ujjerő Boulder Terem

Verseny ideje: 2014.01.17. Szombat

Rendezésért felelős: Vörös Tamás: 06/70 222 30 65

Nevezés: Előnevezés nincs, nevezni a verseny napján, a helyszínen lehet a nevezési lap kitöltésével és a nevezési díj befizetésével. A nevezési díj 2500Ft (amely magában foglalja a versenypólót (az első 35fiúnak és 15 lánynak). 14éves kor alatt szülői beleegyező nyilatkozat is szükséges.
Nevezési feltétel: Mindenki versenyezhet (versenyengedéllyel is), aki nem mászott az utóbbi egy évben 6c (VII+/VIII-) nehézségű sportutat RP, vagy 6C (VIII+) nehézségű bouldert, vagy úgy érzi, hogy a tudásszintje ezeket a fokozatokat nem éri el. Ha másztál már nálunk, akkor ez a határ azt jelenti, hogy piros utakat nem tudsz megmászni és a zöldból is csak a könnyebbeket sikerül elejteni. Természetesen ezt mindenki becsületére bízzuk, ne vegyétek el a nyerés lehetőségét azoktól, akik tényleg amatőr szinten másznak!

Kategóriák:
– Nyílt női
– Nyílt férfi

Versenyprogram:
9:00 – 10:00 : Regisztráció, nevezés
10:10 : Csoportok beosztása
10:30 : Csoportok fordulói
17:00 : Eredményhirdetés, verseny zárása
Az időpontok tájékoztató jellegűek, nagyban függnek a versenyzők létszámától!

A verseny menete: a versenyzőknek 18 boulder-kunszttal kell megküzdeniük 90 perc alatt. Az utakban a Topokon kívül a Zóna fogások elérését is értékeljük. Az értékelésnél számít a sikeres megmászásokra tett próbálkozások száma is. A pontszámítás a nemzetközi szabályoknak megfelelően zajlik. Döntőt nem szervezünk a végeredményt a 90perc alatt elért teljesítményeiből számoljuk.

Nyeremények: Kategóriánként az első három helyezett tárgynyereményt, első hat helyezett oklevelet kap

Támogatók:  Mountain Hippy, AlpineGear, T-Rock

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük