Egyesületi mászás – Arco – 2024. május 15-21.

Tavaszi/kora nyári mászást szervezünk kizárólag az EGYESÜLET TAGJAI számára, amelyen az alapfokú vagy SZM1 tanfolyamot már elvégzett tagok tudnak részt venni. A résztvevő tagjainkat a sziklamászó és via ferrata helyekre és utakra tudjuk elkalauzolni/segítséget adni információkkal (a táborral párhuzamosan SZM2 tanfolyamot tartunk ugyanezen a helyszínen, ugyanezen időtartam alatt).

A férőhely limitált (10-12 fő).

Időpont: 2024. május 15-21.

Helyszín: Olaszország, Sarca völgy, Arco, Zoo Camping – https://campingzoo.it/en/

A camping ára 16-19 EUR között lesz/éjszaka (sátrazás). Attól függ, hogy hányan leszünk a placcon (vannak fix költségek/nap és vannak plusz költségek, pl. plusz kocsi).

A kemping placcokat (2 db) úgy foglaltuk le, hogy már szerdán ott lehet aludni, azaz már szerdán napközben át lehet venni őket. Az egyik placc 20-án, hétfőn délelőttig, a másik 21-én, kedden délelőttig van lefoglalva. Azaz, ha valaki akar, akkor tud még ott maradni egy napot. Az utazást és szállást természetesen mindenkinek magának kell fizetni.

Részvétel feltétele: elvégzett alapfokú vagy SZM1 tanfolyam, érvényes extrém sport biztosítás a túra idejére.

Jelentkezés: 2024. május 12-ig (vagy addig amíg be nem telik a lista) a tagsagi@ujjero.com-ra küldött e-mailben.

A mászási lehetőségekben (sportutak, több kötélhosszas sportutak – SZM2 vagy alapfokú tanfolyammal rendelkezőknek) oktatóink fognak segíteni a több évtizedes helyi tapasztalatukkal. Felhívjuk a figyelmet, hogy a sziklamászás extrém sport, a túrákon mindenki saját felelősségre vehet részt.