Simon Carter megmutatja..

..hogyan is kell igazán dögös felvételeket készíteni a mászásról, legyen szó álló-, vagy mozgóképről. Egy korábbi cikkünkben már írtunk a neves fotósról, kinek munkái már több, mint egy évtizede díszítik a hegymászó magazinok oldalait. Carter nemrégiben két díjat is bezsebelt a Vancouver International Mountain Film Festival-on a tovább után található két képért. Most pedig következzen egy videó amiből többek közt az is kiderül nem is olyan egyszerű meló megtalálni a megfelelő perspektívát..

Második helyezés "Hegyi Sport" kategóriában a Vancouver International Mountain Film Festival-on 2010-ben. Olivier Michellod, Typhoon (7c), Telendos, Kalymnos, Greece.
Második helyezést ért el "Hegyi Sport" kategóriában a Vancouver International Mountain Film Festival-on 2010-ben. Olivier Michellod, Typhoon (7c), Telendos, Kalymnos, Greece.
Fődíjat nyert a Vancouver International Mountain Film Festival-on 2010-ben. Tony Barron, Agamemnon (10) Arapiles, Australia
Fődíjat nyert a Vancouver International Mountain Film Festival-on 2010-ben. Tony Barron, Agamemnon (10) Arapiles, Australia

forrás: www.planetmountain.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük