BandaCsata III. – Több, mint boulder!

Idén 3. alkalommal rendezzük meg, az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő BandaCsatát! GYERTEK!!! 🙂

bcs

Helyszín: Ujjerő Boulder Terem

Időpont: 2013.10.19.

Rendezésért felelős: Vörös Tamás

Nevezés: CSAK előnevezéssel!!! 3fős csapatokban lehetséges, egy lány, két fiú felállásban, nyílt kategóriában! Előnevezni a facebookon, az esemény oldalán lehetséges a résztvevők, a csapatnév és a pólóméretek feltüntetésével 2013 október 13-ig. Az előnevezés az átutalt nevezési díj megérkezésével együtt érvényes, amit a 12010532-00783398-00100005 (Raiffeisen Bank, Vörös Tamás) számlaszámra várunk! A nevezési díj csapatonként 8000Ft, ami tartalmaz fejenként egy versenypólót! Figyelem! A versenyen maximum 22 csapat indulhat!

Versenyprogram:
09:00-09:40 — regisztráció
10:00-11:10 — selejtező (1.kör)
11:25-12:35 — selejtező (2.kör)
12:50-14:00 — selejtező (3.kör)
15:00-16:00 — középdöntő
18:00 — döntő
20:00 — eredményhirdetés

A verseny menete:
Selejtezők: Boulder jam, 12 kunszt, 70 perc, a kísérletek száma nincs korlátozva, értékelés a nemzetközi szabályoknak megfelelően. Első körben a csapatok lány, második körben a fiú1, harmadik körben a fiú2 versenyzője indul! Az összesített eredmények alapján 6 csapat jut a középdöntőbe!

Középdöntő:
Párbaj! 60fokos áthajláson lesz ugyanaz a boulder felépítve egymás mellé (lányoknak külön könnyítéssel). Két csapat párbajozik egymással, akiket összesorsolunk a 6 csapatból. Adott jelre elindulnak a csapatok fiú1 versenyzői egymás mellett, majd ha elérték a top fogást és megérintették két kézzel (nem kell két másodpercig uralni) jelet kapnak a lány versenyzők, akik szintén végigmásszák az utat. A végén a fiú2 versenyzők döntik el a küzdelmet, melyek közül aki hamarabb felér, annak a csapata győz, kiejtve ezzel a lassúbb csapatot! Ha bármelyik versenyző kiesik az útból, akkor az általa képviselt csapat kiesik. Ha mindkét csapat versenyzője kiesik az útból, akkor újra indítjuk a futamot! A középdöntők végén 3 csapat marad versenyben!

Döntő:
A feladat egy negyven-ötven fogásból álló probléma megoldása lesz, amit a nehézségi szabályok szerint értékelünk majd! A selejtezőhöz hasonlóan itt is a lányok indulnak egymás után, majd „letisztítva” az utat jöhet a fiú1 és végül a fiú2 versenyző. Az elért fogásszámokat összesítjük és így hirdetünk végül győztest csapatot!

Nyeremények: az első hat csapat oklevelet, az első három csapat tárgynyereményt kap!
Bandacsata csapatpóló minden nevezőnek a MORMOTA túrabolt jóvoltából!!!
A MORMOTA támogatásával az első három csapat nyereménye: REEL ROCK 8 belépőjegy a budapesti, miskolci, pécsi, szegedi, soproni vagy szombathelyi veítésekre és REEL ROCK 8 Aftrepartykra!
Az ALPINEGEAR felajánlásával ziazsákot, ziakockát és boulder kefét nyerhettek még!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük