Ujjerő boulder terem és egyesület » Simon Carter megmutatja..

Simon Carter megmutatja..

..hogyan is kell igazán dögös felvételeket készíteni a mászásról, legyen szó álló-, vagy mozgóképről. Egy korábbi cikkünkben már írtunk a neves fotósról, kinek munkái már több, mint egy évtizede díszítik a hegymászó magazinok oldalait. Carter nemrégiben két díjat is bezsebelt a Vancouver International Mountain Film Festival-on a tovább után található két képért. Most pedig következzen egy videó amiből többek közt az is kiderül nem is olyan egyszerű meló megtalálni a megfelelő perspektívát..

Második helyezés "Hegyi Sport" kategóriában a Vancouver International Mountain Film Festival-on 2010-ben. Olivier Michellod, Typhoon (7c), Telendos, Kalymnos, Greece.

Második helyezést ért el "Hegyi Sport" kategóriában a Vancouver International Mountain Film Festival-on 2010-ben. Olivier Michellod, Typhoon (7c), Telendos, Kalymnos, Greece.

Fődíjat nyert a Vancouver International Mountain Film Festival-on 2010-ben. Tony Barron, Agamemnon (10) Arapiles, Australia

Fődíjat nyert a Vancouver International Mountain Film Festival-on 2010-ben. Tony Barron, Agamemnon (10) Arapiles, Australia

forrás: www.planetmountain.com

Nincs hozzászólás. Légy te az első!

Szólj hozzá!