Ujjerő búcsúztató mászótalálkozó és verseny

Mint azt már bizonyára tudjátok szeretett Ujjerőnket 10 éves működése után bezárjuk, hogy egy sokkal tágasabb és a mai kor minőségi elvárásainak megfelelő teremben mászhassunk tovább Veletek!!!
Szeretnénk meghívni Titeket, akik élettel töltötték meg ezeket a falakat, hogy búcsúzzatok együtt velünk ettől a korszaktól egy utolsó Ujjerős verseny és találkozó keretében!

uu110

Időpont: 2018. június 9-10.

Helyszín: Ujjerő Boulder Terem (Bp. XI. Budafoki út 111.)

A rendezésért felelős: Vörös Tomi 06/70 222 30 65

Nevezés: 
Előnevezéssel és helyszíni nevezéssel is lehetséges. 
Előnevezni ezen a linken tudtok!
2018. Május 14-től május 30-ig. Az előnevezés az Ujjerőben befizetett, vagy az átutalt nevezési díj megérkezésével együtt érvényes (május 30-ig!), amit a 12010532-00783398-00100005 (Raiffeisen Bank, Vörös Tamás) számlaszámra várunk! Azokat az előregisztrációkat, amelyek mellé nem érkezett nevezési díj az előnevezési határidőig, töröljük és helyszíni nevezéssel tudtok majd résztvenni a versenyen!
A nevezéseteket az előnevezési határidőig tudjátok lemondani a nevezési díj visszaigénylésével! A nevezési határidő utáni versenylemondás esetén a nevezési díjatokat nem tudjuk visszafizetni! 
A nevezési díj tartalmazza a rajtcsomagot, valamint a versenyen való részvételt!
Versenypólót csak az előnevezéssel regisztrált versenyzőknek tudunk biztosítani!
A helyszíni nevezés a verseny napján, a helyszínen lehetséges a nevezési lap kitöltésével és a nevezési díj befizetésével!
A helyszíni nevezők csak az előnevezők által fel nem töltött selejtező csoportokba tudnak regisztrálni!

A nevezési díj 3000Ft.

A versenyre maximum 120 nevezést tudunk elfogadni!

A verseny baráti, jam jellegű, az utakat saját magatoknak kell rögzíteni becsületbeli alapon!

A versenyre 100 színbouldert építünk nektek, amik az áthajlásban, a lenti részen és a moonboardon is megtalálhatóak lesznek majd. A boulderek nehézsége és eloszlása az Ujjerős színskálán a következő lesz: 20db KÉK (5), 30db SÁRGA (15), 30db ZÖLD (40), 20db PIROS (100). A különböző nehézségű utak más-más pontszámot érnek, ezeket látjátok zárójelben. Minden versenyző 2X3 órát mászhat, tetszőlegesen választva meg a csoportokat (ameddig van hely..)! Egy csoportba maximum 30 ember nevezhet!

Kísérő programok:
– kerti grill, bogrács
– tombola
– filmvetítés
– szombat esti mulatság