SZM1 sziklamászó tanfolyam – 2023. május

Az Ujjerő Hegymászó- és Sportegyesület az MHOK modulrendszerébe tartozó, SZM1 sziklamászó tanfolyamot hirdet 2023. májusában.

A tanfolyam célja a biztonságos egy kötélhosszas sziklamászáshoz, illetve ereszkedéshez elengedhetetlen biztosítási lánc elemeinek és eszközeinek megismerése, helyes használatának gyakorlása, valamint az ehhez kapcsolódó alapfokú gyakorlati és elméleti sziklamászó ismeretek elsajátítása. Az MHOK modulrendszeri képzéséről bővebb információkat itt találtok.

A tanfolyam időtartama: 5 gyakorlati nap és 3×2 óra elméleti képzés.

Tanfolyam időpontjai:
Tervezett gyakorlati napok: 2023. május 20-21. (2 nap), május 27-29. (3 nap),  (esőnap: június 3-4.)

Tervezett elméleti napok: 2023. május 16. és május 20. és 28.

A tanfolyam helyszínei: Hohe Wand sziklái (Ausztria) és Balatonederics sziklamászó iskolája. Ott alvási opció elsősorban kempingek.

A tanfolyam vezetője: Pajkos Mátyás (matyolade@gmail.com)

A tanfolyam díja: 75.000 Ft

Jelentkezés és további információk: info@ujjero.com

Jelentkezési határidő: 2023. május 1. A képzésre limitáltan tudunk mászókat fogadni.

A tanfolyam díja tartalmazza az elméleti és gyakorlati napokra szakképzett, oklevéllel rendelkező oktató részvételét, szervezési költségeket.

A tanfolyam díja NEM tartalmazza az utazást, szállást és étkezést, mászófelszerelések bérlését, az Ujjerő HSE és az MHSSZ éves tagdíját valamint az extrém sportokra érvényes biztosítást.

A tanfolyamra minden 18. életévét (szülői engedéllyel 16. életévét) betöltött, kalandvágyó Ujjerő HSE tag jelentkezését várjuk!