Sziklamászó kirándulások

AKTUÁLIS, 2018-AS, ŐSZI INFORMÁCIÓ!

Az Ujjerő HSE sziklamászó kirándulásokat hirdet ELTE-s hallgatóknak, kreditért. 

A kirándulásokat az Ujjerő HSE oktatói tartják, mely során Magyarország szikláin próbálhatjátok ki a mászást. A kurzus teljesítéséhez semmilyen előképzettség, különleges fizikum nem szükséges. A felszerelést az egyesület biztosítja.

Kurzus díja: Az általános testnevelési díjként fizetendő 6000 forint, amit az ELTE gyűjtőszámlájára kell majd fizetnetek. Erről a Neptunon keresztül kaptok értesítést. Továbbá 6000 forintot kell befizetni a szervezés és eszközbérlés díjaként az Ujjerő egyesületnek (ezt majd az előzetes konzultáció alkalmával tudjátok megtenni)

Jelentkezés menete:  Tárgyfelvétel az alábbi adatokat kell elküldened a felelős oktatónak, Erdős Gábornak a gerdos@caesar.elte.hu e-mail címre.(Ügyelve az általános levelezési illemre!) teljes név e-mail cím (olyat amit rendszeresen olvasol) telefonszám születési hely születési dátum cím irányítószám neptun kód diákigazolvány szám

Ha 3 napon belül nem kapsz válaszlevelet, küldd el újra az adataidat!

(ELTE-s hallgató, aki általános testnevelés keretén belül veszi fel a sziklamászást, egyúttal az ELTE-BEAC tagjává válik, hozzájárul, hogy az alábbi adatait az ELTE-BEAC és a SportPont Program a személyes adatok védelméről szóló törvény előírásai szerint kezelje.)

Teljesítés feltétele: Összesen 2 mászónapot kell teljesíteni.  2×1 napos illetve 2 napos (ott alvós) kirándulások lesznek.

Előzetes konzultáció: A kirándulás menetéről február 22-én 18 órától, az Ujjerő mászóteremben lesz konzultáció. A részvétel erősen ajánlott, mivel ekkor választhatjátok ki, hogy melyik csoportba szeretnétek részt venni. A meg nem jelent, vagy mást által nem képviselt hallgatónak nem lesz lehetősége választani, a maradék helyek valamelyikére osztjuk be.

További kérdés esetén írj Erdős Gábornak a gerdos@caesar.elte.hu email címre.