Special edition – Szörf és mászótábor a Garda-tónál

A tavalyi szezon egyik legnagyobb sikerének örvendő táborunk az Ujjerő HSE szervezésében idén is megrendezésre kerül a Garda-tavon! Szörfözz és mássz! Arco és környéke nem csak a mászók szentélye, hanem az egyik legjobb windszörfös spot is Europában! Június 1-jén indulunk Budapestről és az utazáson kívül 8 teljes napunk lesz, hogy kiélvezzük az igazi olasz dolce vitát!!!

A tábor időtartama: 2019. június 1-10

A tábor helyszíne: Olaszország, Garda-tó és környéke

A tábor vezetői és oktatói: Szatmári Olivér és Vörös Tomi

A tábor ára: 750 Euro

Létszám: 6 fő

Jelentkezés: A jelentkezéseket május 10-ig várjuk a tamas.voros@gravitybudapest.com emailre! Határidő utáni jelentkezéseket, csak valamely résztvevő visszalépése után tudunk elfogadni! A jelentkezőktől a jelentkezési határidőig 30.000,- Ft előleget, a tanfolyam teljes részvételi díját a május 24-ig kérjük befizetni! A jelentkezési határidő után az előleget, illetve a befizetési időpont után a részvételi díjat egy esetleges visszalépéskor visszafizetni nem tudjuk!

A részvételi díj tartalmazza: A szervezési költségeket, az oktatók részvételét, a teljes utazást bérelt kisbusszal, vagy kocsikkal a szállást jól felszerelt apartmanban Arcoban, a felszerelések transportját és a tárolását a helyszínen és a felszerelések bérlését (szöfözéshez és mászáshoz).

A részvételi díj nem tartalmazza: Az étkezéseket és az extrém sportokra érvényes biztosítás díját, valamint a fakultatív programok költségeit

A tábor idejére a TB-t kiegészítő Extrém Sportbiztosítás megkötése és az európai TB-kártya megléte mindenki számára kötelező!

A pontos programot, napi lebontásban időjárás és széljárás függvényében a helyszínen pontosítjuk.

A táborra minden 18. életévét betöltött kalandvágyó jelentkezését várjuk!surf-31 surf-30 surf-32 copy

gardaebikegardatop

Garda_multiaktiv_006-1 Garda_multiaktiv_007-1 Garda-kaland-023

ar5 ar4ar1