Petzl Bug

Ezt a hátizsákot a Petzl az egy napos, több kötélhosszas mászásokra fejlesztette ki. Nem túl nagy, 18 literes térfogattal rendelkezik. Mászás közben ebbe egy pár bakancs, 1 liter folyadék, esőkabát, sapka, kesztyű, térkép, egy szendvics és néhány csoki fér bele. Ezen kívül további pakolásra a külső oldalsó hevederek alkalmasak, ahová esetleg további kabátot, pulóvert lehet rögzíteni.

A zsák mérete akkora, hogy azt helyesen beállítva a hátunkon nem akadályozza a beülő hátsó felszereléstartó füleinek használatát, és a ziázást sem. „ Klapnival” nem rendelkezik, ezért a zsákkal mászáskor oly idegesítő „ nem tudok felnézni, mert a sisak a táskához ér” effektus nem fordul elő.

Erős, dupla kocsis cipzárja a könnyű nyitást, zárást teszi lehetővé. Anyaga masszív, 100% nejlon. Elég vastag vállhevederrel rendelkezik ahhoz, hogy nagyobb súlyt, minden kényelmetlenség nélkül a beszálláshoz juttassunk. A zsák alján kötéltartó hevederek vannak, elülső részén felszerelés, sisak felkötésére alkalmas varrott heveder, vállhevederében topotartó zseb. Állítható a mell és derékheveder, utóbbi elég vékony, így a beülő első felszereléstartó fülét nem takarja el, és nincs rajta a gyakorlati szempontból szinte hasznavehetetlen felszereléstartó. A zsák külső oldalán fentről nyitható kalauz-térképtartó rekesz, belül pedig egy kis cipzározható zseb és hálós térképtartó található. A súlyának és kis űrtartalmának köszönhetően kiváló elölmászó zsák a maximális mozgásszabadságot biztosítva. Kipróbálva a terméket, csak ajánlani tudjuk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük