Mászóedzés középiskolásoknk hétköznaponként!

Időnként a falra másznál, de ezt lehetőleg nem mások, hanem saját magad miatt tennéd meg?
Mi megadjuk számodra a lehetőséget!

De mi is az a fal/sziklamászás és mire is jó egészen pontosan? Azt biztosan leszögezhetjük, hogy több ez annál, mint amit első ránézésre hinne az ember. Azon kívül, hogy a teljes testet átmozgatja és formálja, bizonyítottan fejleszti a koncentrációképességet és a kognitív gondolkodást, és a stressz oldására is kiválóan alkalmas.

A falmászásnak két formája van. A köteles mászás és a boulder mászás. A boulder szó “nagy szikladarabot” avagy „vándorkövet” jelent, aminek a lényege a biztosítás nélküli nehézségi mászás alacsony magasságokban (4-5 m). Az esetlegesen leeső mászót a földre helyezett vastag szivacsok védik meg. Ez a stílus a technikás és látványos mozdulatok elsajátítása mellett a fizikumot is fejleszti. Edzéseink a beltéri boulder mászásról szólnak.

Ami vár Titeket:
Korszerű falmászó-terem, színvonalas és változatos edzésterv, szakképzett edzők, valamint a sporton kívül számos program és fergeteges légkör! Ezt nem érdemes kihagynod!

Nyílt nap:
Szeptember 23-án, 25-én ingyenes nyílt napot tartunk. Gyere el, próbáld ki az edzést és ha tetszik, jelentkezz!

Edzésidőpontok:
Kedden és csütörtökön 15-17 óra tarjuk az edzéseket.

A őszi félévben, szeptember 30-án tartjuk az első edzést, az utolsót pedig január 29-én. Ez idő alatt összesen 16 edzéshetet tartunk.

Edzés díja:
29.000 forint a teljes félévre. (összesen 32 edzés)

Jelentezés, további infó:
maszoedzés@gmail.com (Bodó Máté sportmászó oktató)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük