IV. Amatőr Ujjerő Boulder Verseny

Negyedik alkalommal kerül megrendezésre a nagy sikernek örvendő amatőr boulder versenysorozatunk! Minden lelkes amatőrt szeretettel várunk! Gyertek el, dolgozzátok le a bejgliket és próbáljátok ki a versenyzés nagyszerű élményét!


Időpont: 2012. január 7.

Helyszín: Ujjerő Boulder Terem;  1117. Bp. Budafoki  út  111.

Rendezésért felelős:
Vörös Tamás: 06/70 222 30 65

Nevezés: Előnevezés nincs, nevezni a verseny napján, a helyszínen lehet a nevezési lap kitöltésével és a nevezési díj befizetésével. A nevezési díj 2000Ft (amely magában foglalja a versenypólót (az első 40fiúnak és 15 lánynak)). 14éves kor alatt szülői beleegyező nyilatkozat is szükséges.

Nevezési feltétel:
Mindenki versenyezhet (versenyengedéllyel is), aki nem mászott az utóbbi egy évben 6c (VII+/VIII-) nehézségű sportutat RP, vagy 6C (VIII+) nehézségű bouldert, vagy úgy érzi, hogy a tudásszintje ezeket a fokozatokat nem éri el. Ha másztál már nálunk, akkor ez a határ azt jelenti, hogy piros utakat nem tudsz megmászni és a zöld utak sem mennek könnyen. Természetesen ezt mindenki becsületére bízzuk, ne vegyétek el a nyerés lehetőségét azoktól, akik tényleg amatőr szinten másznak!

Kategóriák:
–    Nyílt női
–    Nyílt férfi

Versenyprogram:
9:00 – 10:00 :  Regisztráció, nevezés
10:10 :  Csoportok beosztása
10:30 :  Első fordulók
14:30 :  Második fordulók
18:00 :  Eredményhirdetés, verseny zárása

Az időpontok tájékoztató jellegűek, nagyban függnek a versenyzők létszámától!

A verseny menete: a versenyzőknek 16 boulder-kunszttal kell megküzdeniük kétszer 40 perc alatt. Mindkét fordulóban lehet az összes utat próbálni, teljesíteni. A két forduló között 4 óra pihenőidő lesz. Az utakban a Topokon kívül a Zóna fogások elérését is értékeljük. Az értékelésnél számít a sikeres megmászásokra tett próbálkozások száma is. A pontszámítás a nemzetközi szabályoknak megfelelően zajlik.

Nyeremények: Kategóriánként az első három helyezett tárgynyereményt, első hat helyezett oklevelet kap

Támogatók: KT-ELECTRONIC, Verticallife pólóbolt , T-Rock , Lokit, Tengerszem, www.AlpineGear.hu webáruház

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük