I. Ujjerő Farsangi mulatság és mászóverseny

Február 26-án (szombaton) először rendezzük meg fergeteges farsangi mulatságunkat, melyre szeretettel várjuk az amatőr és a profi, kicsi-nagy, fiú-lány mászókat is. Ez a verseny azonban más lesz, mint a többi! Bezonyám!!! Mert itt csupán a mászótudás nem lesz elég! A testedre öltött maskara, és meghökkentő mászási rafinéria is szerepet játszik abban, hogy a dobogó csúcsáig kapaszkodj!
Nem ígérhetünk mást csak frenetikus hangulatot, izgalmas utakat és rengeteg nevetést!

Időpont: 2011, február 26.

Helyszín: Ujjerő Boulder terem; 1117. Bp. Budafoki  út  111.

Rendezésért felelős: Bodó Máté (06-30-596-4962); Ghimessy Áron (06-70-265-7711)

Nevezés: A verseny két turnusban zajlik, az első 12-15 óráig tart, a második 16-19 óráig. Mindkettőre lehet előre is nevezni a következő Doodle link-en!
Kérjük, hogy csak az jelentkezzen, aki aztán el is jön! Mindkét turnusban 20 fő a maximális létszám. Aki interneten jelentkezik, de nem jelenik meg a turnusának kezdete előtt 1 órával, azt töröljük a csoportból.
Jelentkezni lehet a helyszínen is: 10-11 óráig. Helyszíni nevezés esetén a jelentkezőkkel a megmaradt helyeket töltjük fel. A nevezési díj 1500 Ft, amit minden esetben a verseny napján, a helyszínen kell befizetni.

A verseny menete: A versenyen egy kategóriában indul mindenki, a férfiak és nők eredményét külön értékeljük. A verseny boulder jam jellegű, tehát az adott turnuson belül mindenki egyszerre próbálkozhat a 16 kunszttal. Az eredményét mindenki magának vezeti az általunk adott nevezési lapon. A teremben lévő segítők minden versenyző egy mászása alapján adnak stílus pontokat. A próbálkozások száma most nem számít. segítségével!

Az eredményt három pontszámból számítjuk: jelmez, stílus és megmászott kunsztok száma.

Versenyprogram:
•    10-11: helyszíni nevezés
•    12-15: első turnus
•    16-19: második turnus
•    20: eredményhirdetés
A programváltozás jogát fenntartjuk.

Nyeremények: Az első három helyezet tárgynyereményben részesül.

Aki úgy dönt, hogy nem indul a versenyen az is jöhet mászni normál nyitvatartási idő szerint és hétvégi belépési díjért, jó mókában lesz része!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük