Egyesületi tagság 2020

Szeretettel várunk minden kedves mászósport iránt érdeklődő sportolót egyesületünkbe, ami 2020-ban megújult programokkal és felpezsdült egyesületi élettel vár majd Benneteket!

Pár szó az egyesületi tagság előnyeiről:

–  Nyított, barátságos, aktív, fialat társaság
–  Kedvezményes szertári kölcsönzés
– Részt vehetsz az egyesület által szervezett, tagoknak szóló programjain. Ezek lehetnek mászótúrák, továbbképzések, vetítések, találkozók, stb.
– Kedvezményes MHSSZ tagság. Magyarország szikláin kizárólag engedéllyel lehet mászni, erre megoldás az MHSSZ tagság. Hazánkban szinte minden sziklán tilos a mászás, kivéve, ha arra külön engedélyt ad az illetékes hatóság, tulajdonos. Az MHSSZ folyamatosan intézi az engedélyek beszerzését és tárgyal újabb mászó helyek megnyitása, a tiltások enyhítése érdekében. Ha nincs engedélyed, akkor a természetőrök büntethetnek!
– Bizonyos szituációkban (külföldi nemzeti parkokban) jelentősége van annak, hogy a mászó olyan szervezetnek legyen tagja, amely az UIAA tagszervezeteként működik, ilyen pl. a cseh homokköveken, a Magas-Tátrában történő mászás,  ahol az MHSSZ tagsági kártyával rendelkezők számára engedélyezett a mászás.)

Az egyesületünk non-profit szervezet, bevételeinket kizárólag a működési költségekre, közös programokra és a szertár bővítésére fordítjuk, tehát a tagdíj csak a tagokat szolgálja!

Jelentkezéshez kérjük az alábbi adatokat küldd el a tagsagi@ujjero.com -ra Csurcsia Attilának:
– MHSSZ szakág választása (hegymászó, sportmászó)
– Anyja neve
– Irányító szám
– Város
– Cím
– Email
– Telefonszám
– Születési hely
– Születési dátum
(ha tavaly már ezeket megadtad, akkor kérlek ezt írd meg nekem email-ben!)
– Fotó
(paraméterek: A fényképek formátuma a következő követelményeknek feleljen meg, különben nem tudjuk rányomtatni a kártyákra. Méretarány: 2,0 X 2,3 Méret: 2,0 cm X 2,3 cm Felbontás Minimum: 200 X 230 pixel Felbontás Egész jó: 400 X 460 pixel Felbontás Optimum és Maximum is egyben: 600 X 690 pixel.)

Ujjerő Egyesületi éves tagdíj 2020-ra:
10.000,- Ft, amely tartalmazza az MHSSZ tagdíjat is (amennyiben már más szervezet által megkaptad az MHSSZ tagságot, de szeretnél nálunk is tag lenni, abban az esetben csak az Ujjerős tagság 6.500,- Ft,)
A tagdíjat utalással, vagy készpénzbefizetéssel tudod rendezni a következő számlaszámra:

Ujjerő HSE (Magnet Bank)
16200209-17070476

Közleményrovatba feltétlen tüntesd fel a NEVED és, hogy 2020 TAGDÍJ (Ujjerő vagy Ujjerő/MHSSZ!)

Ha a tagsággal kapcsolatos kérdésed merül fel keresd Csurcsia Attilát bizalommal a következő telefonszámon: +36 30 552 2374

Az Ujjerő legyen Veletek! ?