Ujjerő boulder terem és egyesület » Sziklamászó kirándulások

Sziklamászó kirándulások

Az Ujjerő HSE oktatói tartják, mely során Magyarország szikláin próbálhatjátok ismerkedhettek meg a mászással. A kurzus teljesítéséhez semmilyen előképzettség, különleges fizikum nem szükséges. A szükséges felszerelést az egyesület biztosítja.

Kurzus díja:
Az általános testnevelési díjként fizetendő 6000 forint, amit az ELTE gyűjtőszámlájaára kell majd fizetnetek. Erről a Neptunon keresztül kaptok majd értesítést. Továbbá 4000 forintot kell befizetni a szervezés és eszközbérlés díjaként az Ujjerő egyesületnek (ezt majd az előzetes konzultáció alkalmával tudjátok megtenni)

Jelentkezés menete:
Tárgyfelvétel az alábbi adatokat kell elküldened Bodó Máténak az kirándulásért felelős oktatónak maszoedzes@gmail.com e-mail címre.(Ügyelve az általános levelezési illemre!)
teljes név
e-mail cím (olyat amit rendszeresen olvasol)
telefonszám
születési hely
születési dátum
cím
irányítószám
neptun kód
diákigazolvány szám

Ha 3 napon belül nem kapsz válaszlevelet, küldd el újra az adataidat.

(ELTE-s hallgató aki általános testnevelés keretén belül veszi fel a sziklmászást, egyúttal az ELTE-BEAC tagjává válik, hozzájárul, hogy az alábbi adatait az ELTE-BEAC és a SportPont Program a személyes adatok védelméről szóló törvény előírásai szerint kezelje.)

Teljesítés feltétele:
Összesen 2 mászónapot kell teljesíteni.  2×1 napos illetve 2 napos (ott alvós) kirándulások lesznek.

Előzetes konzultáció:
A kirándulás menetéről február 21-én 18 órától, az Ujjerő mászóteremben lesz konzultáció. A részvétel nem kötelező, de erősen ajánlott, mivel ekkor választhatjátok ki, hogy melyik csoportba szeretnétek részt venni. A meg nem jelent, vagy mást által nem képviselt hallgatónak, nem lesz lehetősége választani, a maradék helyek valamelyikére osztjuk be.

További kérdés esetén a kirándulásért felelős oktatót keressétek (Bodó Máté maszoedzes@gmail.com)!

© ujjero.com