Ujjerő boulder terem és egyesület » Special edition – Szörf és mászótábor a Garda-tónál

Special edition – Szörf és mászótábor a Garda-tónál

Idén nyáron igazán különleges táborra invitálunk Titeket! Mássz és szörfözz!! Ha Arco a sziklamászók paradicsoma, akkor Torbole a szörfösök európai mekkája, ahol remek lehetőségetek nyílik elsajátítani a szörfözés alapjait és megtapasztalni hogyan szárnyalhattok a szél segítségével! Június 16-án indulunk Budapestről és az utazáson kívül 7 teljes napunk lesz, hogy kiélvezzük az igazi olasz dolce vitát!!!

szörf

A tábor időtartama: 2018. június 16-24 

A tábor helyszíne: Olaszország, Garda-tó és környéke

A tábor vezetői és oktatói: Szatmári Olivér és Vörös Tomi

A tábor ára: 129.000Ft

Létszám: 8 fő

Jelentkezés: A jelentkezéseket május 25-ig várjuk a redtomi@gmail.com emailre! Határidő utáni jelentkezéseket, csak valamely résztvevő visszalépése után tudunk elfogadni! A jelentkezőktől a jelentkezési határidőig 20.000,- Ft előleget, a tanfolyam teljes részvételi díját a június 08-ig kérjük befizetni! A jelentkezési határidő után az előleget, illetve a befizetési időpont után a részvételi díjat egy esetleges visszalépéskor visszafizetni nem tudjuk!

A részvételi díj tartalmazza: A szervezési költségeket, az oktatók részvételét, a teljes utazást bérelt kisbusszal, a szállást apartmanban a Lago di Ledronál, a felszerelések transportját és a tárolását a helyszínen és a felszerelések bérlését (szöfözéshez és mászáshoz).

A részvételi díj nem tartalmazza: Az étkezéseket és az extrém sportokra érvényes biztosítás díját

A tábor idejére a TB-t kiegészítő Extrém Sportbiztosítás megkötése és az európai TB-kártya megléte mindenki számára kötelező!

A pontos programot, napi lebontásban időjárás és széljárás függvényében a helyszínen pontosítjuk!

A táborra minden 18. életévét betöltött kalandvágyó jelentkezését várjuk!

sf34 sf3 sf2 sf1

Garda_multiaktiv_006-1 Garda_multiaktiv_007-1 Garda-kaland-023

ar5 ar4 ae3 ar1

m4 m3 m2 m1

© ujjero.com