Ujjerő boulder terem és egyesület » Falmászó edzések

Falmászó edzések

2018-AS, TAVASZI, AKTUÁLIS INFORMÁCIÓ!!!

A tárgyat az Ujjerő mászóterem által meghirdetett egyetemi mászóedzések keretén belül lehet teljesíteni. Az edzésidőpontokról ezen a linken tájékozódhatsz!

Lehetőség van kezdő-haladó edzésekre jelentkezni, illetve igény szerint heti egy vagy több alkalmon részt venni.  

Edzésdíj:

Heti 1 edzés 22.000 forintba kerül, heti 2edzés 37.000, heti 3 edzés 46.000, amit az alábbiak szerint kell megfizetned (csak akkor kell így ha Neptunban felvetted a Falmászás tárgyat!!!):

Február 23-ig az Ujjerő mászóteremben kell kifizetned 16.000 forintot, heti 2 esetén 31.000-et, heti 3 esetén 40.000-et!

A fennmaradó 6000 forintot az ELTE gyűjtőszámlájára kell elutalnod. Erről Neptunon keresztül fogtok kapni egy értesítést is.

Jelentkezni ezen a linken lehet!

Figyelem, minden edzésidőpontra létszámlimit van, érdemes minél hamarabb jelentkezni!

Ha 3 napon belül nem kapsz válaszlevelet, küldd el újra az adataidat.

Teljesítés feltételei:  A 17 edzéshétből legalább 10-et teljesítenetek kell! Az edzésdíj befizetésével a mászóteremben nyitnak neked egy jelenléti ívet, amit minden edzésen való részvétel után alá kell íratnod az oktatóval. Az oktató csak azt az edzést igazolja ami részt is vettél, illetve a te felelősséged, hogy a jelenléti íved tisztességesen vezetve legyen. A minimális edzés igazolt teljesítése esetén jár csak a tárgyért járó kredit!

További kérdés esetén a edzésekért felelős oktatót keressétek (Zupán Tamás – ujjeroedzes@gmail.com)!

© ujjero.com