Útépítő Verseny!

Minden lelkes jelentkezőt szeretettel várunk, aki elég kreativitást érez ahhoz, hogy megépítse a terem legjobb kunsztját! Akinek ezzel sikerül elnyernie a zsűri vagy a közönség tetszését, az bérletet (nem BKV..), illetve tárgynyereményt (nem szobabútor..) tudhat majd magáénak. Részletesebb infó a tovább után.

Az útépítő  verseny április 6-18-ig tart. (A terem húsvét hétfőn zárva tart.) A nevezési lapokat legkésőbb 18.-án zárásig le kell adni, az ezután beérkezett utakat nem tudjuk értékelni. Három kategóriában építhettek utakat, amiket a teremben használatos nehézségi színskála szerint fogunk csoportosítani (kék, zöld, piros).

Az utakat egy négy tagú zsűri fogja értékelni a következő szempontok szerint: az útban végezhető mozgás szépsége, mozdulatok összerakhatósága, logikája, bejelölt nehézségének realitása, fogások, falfelületek kihasználtsága. Egy versenyző több kategóriában és többször is indulhat. Nevezési díj 500Ft/út. További infót és nevezési lapot a falmestertől kérhettek. Az eredményeket április 23.-án hirdetjük ki. Minden kategóriában az első három helyezettet értékeljük. A legjobb utakra minden mászó szavazhat, az így legtöbb szavazatot kapott kunszt építője különdíjban részesül.

HAJRÁF!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük