III. Amatőr Ujjerő Boulder Verseny

December 11.-én harmadszorra rendezzük meg boulder versenyünket amatőr mászók számára. Ajánljuk mindazoknak, akik még csak nem rég kezdtek el foglalkozni a mászással, vagy csak hobbi szinten űzik és szeretnék összemérni tudásukat hasonló képességű társaikkal egy jó hangulatú összejövetelen! Részletek és nevezési feltételek a tovább után!

Időpont: 2010. december 11.
Helyszín:
Ujjerő Boulder Terem;  1117. Bp. Budafoki  út  111.
Rendezésért felelős:
Vörös Tamás: 06/70 222 30 65
Nevezés:
Előnevezés nincs, nevezni a verseny napján, a helyszínen lehet a nevezési lap kitöltésével és a nevezési díj befizetésével. A nevezési díj 2000Ft (amely magában foglalja a versenypólót (az első 40fiúnak és 15 lánynak)). 14éves kor alatt szülői beleegyező nyilatkozat is szükséges.
Nevezési feltétel:
Mindenki versenyezhet (versenyengedéllyel is), aki nem mászott az utóbbi egy évben 7a (VIII) nehézségű sportutat RP, vagy 7A (IX) nehézségű bouldert, vagy úgy érzi, hogy a tudásszintje ezeket a fokozatokat nem éri el. Természetesen ezt mindenki becsületére bízzuk.
Kategóriák:

–    Nyílt női
–    Nyílt férfi
Versenyprogram:

8:00 – 09:00 :  Regisztráció, nevezés
09:15 :  Csoportok beosztása
09:30 :   Első fordulók
15:00 :  Második fordulók
20:00 :  Eredményhirdetés, verseny zárása
A verseny menete:
a versenyzőknek 14 boulder-kunszttal kell megküzdeniük kétszer 45 perc alatt. Mindkét fordulóban lehet az összes utat próbálni, teljesíteni. A két forduló között 3,5 – 4 óra pihenőidő lesz. Az utakban a Topokon kívül a Zóna fogások elérését is értékeljük. Az értékelésnél számít a sikeres megmászásokra tett próbálkozások száma is. A pontszámítás a nemzetközi szabályoknak megfelelően zajlik.
Nyeremények:
Kategóriánként az első három helyezett tárgynyereményt, első hat helyezett oklevelet kap
Támogatók:
alpintrade.hu , Verticallife pólóbolt , T-Rock , …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük