Ujjerő boulder terem és egyesület » Egyesületi tagság

Egyesületi tagság

Aki 2018-ban szeretne Ujjerő HSE tag lenni illetve mászni fog sziklán és ezért igényli az MHSSZ tagságit az olvassa el ezt a bejegyzést!
Pár szó a tagságik előnyéről:
- Kedvezményes szertári kölcsönzés
- Kedvezményes belépő az Ujjerőbe (-200Ft/alkalom)
- Részt vehetsz és az egyesület által szervezett tagoknak szóló programokon. Ezek lehetnek mászótúrák, továbbképzések, vetítések, találkozók, stb.
- Kedvezményes MHSSZ tagság. Magyarország szikláin kizárólag engedéllyel lehet mászni, erre megoldás az MHSSZ tagság. Hazánkban szinte minden sziklán tilos a mászás, kivéve, ha arra külön engedélyt ad az illetékes hatóság, tulajdonos. Az MHSSZ folyamatosan intézi az engedélyek beszerzését, és tárgyal újabb mászó helyek megnyitása, a tiltások enyhítése érdekében. Ha nincs engedélyed akkor a természetőrök büntethetnek!
Bizonyos szituációkban (bizonyos nemzeti parkokban) jelentősége van annak, hogy a mászó olyan szervezetnek legyen tagja, amely az UIAA tagszervezeteként működik, ilyen pl. a cseh homokköveken, a Magas-Tátrában történő mászás,  ahol az MHSSZ tagsági kártyával rendelkezők számára engedélyezett a mászás.

Az egyesület pénzét kizárólag tanfolyamokra, közös programokra és a szertár bővítésére fordítjuk, tehát a tagdíj csak a tagokat szolgálja!

Jelentkezéshez az alábbi adatokat kellene elküldeni az ujjerose@gmail.com -ra, illetve a tagdíjat elutalni:
MHSSZ szakág választása (hegymászó, sportmászó): Anyja neve: Irányító szám: Város: Cím: Email: Telefonszám: Születési hely: Születési dátum: (ha tavaly már ezeket megadtad, akkor kérlek ezt írd meg nekem email-ben!). Fotó paraméterek: A fényképek formátuma a következő követelményeknek feleljen meg, különben nem tudjuk rányomtatni a kártyákra. Méretarány: 2,0 X 2,3 Méret: 2,0 cm X 2,3 cm Felbontás Minimum: 200 X 230 pixel Felbontás Egész jó: 400 X 460 pixel Felbontás Optimum és Maximum is egyben: 600 X 690 pixel.

Ujjerő Egyesületi éves tagdíj 2018-ra: 
10.000,- Ft, amely tartalmazza az MHSSZ tagdíjat is (amennyiben már más szervezet által megkaptad az MHSSZ tagságot, de szeretnél nálunk is tag lenni, abban az esetben csak az Ujjerős tagság 6.500,- Ft,)
A díjakat pedig erre a MAGNET BANK-os számlára kell átutalni! FIGYELEM A SZÁMLASZÁM MEGVÁLTOZOTT!!!

Ujjerő HSE
16200209-17070476

Amennyiben nem akarsz utalni akkor kérlek fáradj be a hozzád legközelebbi Magnet Bank fiókba és fizesd be a számlára!
Közleményrovatba feltétlen tüntesd fel a NEVED és, hogy 2018 TAGDÍJ (Ujjerő vagy Ujjerő/MHSSZ!)

© ujjero.com