Ujjerő versenyzői tagság

Szeretettel várjuk egyesületünk versenyzői csapatába minden, magát megmérettetni kívánó sportmászót!

Teendők ha az Ujjerő HSE színeiben szeretnél versenyezni:

1) Regisztrálj az MHSSZ oldalán:
https://mhssz.hu/ szervezet/tagi nyilvántartó menüpont

2) Küldd el az adataidat a tagsagi@ujjero.com email címre (MHSSZ szakág választása (versenymászó), anyja neve, cím, email, telefonszám, születési hely, születési dátum) és utald át a tagdíjat az Ujjerő HSE (Magnet Bank) 16200209-17070476 számlaszámra (a megjegyzésben tüntesd fel a nevedet és hogy “tagdíj 2021”), ami január 31-ig 10000 forint (február 1-től 12000Ft). Ez tartalmazza az egyesületünk tagdíját 2022 február 1-ig és az MHSSZ tagdíját.

3) Kérj időpontot sportorvoshoz!!!!
https://online.osei.hu/bejelentkezes
A sportorvoshoz az alábbi, kinyomtatott dokumentummal (2 példányban) érkezzetek (vagy a Gravityben felvehető sportorvosi kiskönyvvel):
Versenyengedély kérő-megújító adatlap 2021

4) Regisztrálj be a szövetség versenyzői oldalára. Itt találod a versenynaptárt és itt fogsz tudni nevezni a versenyekre.
https://vr2.mhssz.hu/

5) Kérj tagfelvételt az Ujjerő/Gravity versenyzői csapat csoportba facebook-on!
https://www.facebook.com/groups/712062599210624

A Gravity Boulder Bar-t az alábbi feltételekkel látogathatjátok:

– Van érvényes versenyengedélyetek (MHSSZ plasztikkártya érvényes matricával). A kártya ott kell, hogy legyen nálatok (fotó, fénymásolat NEM jó)!
– Van érvényes sportorvosi engedélyetek (OSEI rendszerében regisztrált, sportmászás sportágból). A kiskártya, vagy az A4-es sportorvosi engedély ott kell legyen nálatok (fotó, fénymásolat NEM jó)!
– Indultatok már 2021-ban Magyar Kupa fordulón (értékelhető eredményetek van a vr.mhssz-hu-n), vagy van Magyar Kupa fordulón történő részvételre irányuló szándéknyilatkozatotok.
Ez utóbbiból csak a Szövetség által kiadott, letölthető verziót tudjuk elfogadni!
– Betartjátok a Gravity Boulder Bar jelenlegi házirendjét és járványügyi korlátozásait.
Megértéseteket köszönjük!