Edzésszabályzat

•    Az első héten, az első edzéseden előleget kell fizess, ami heti alkalmanként 5.000Ft (pl. aki heti 2 edzést vett fel, annak 10.000Ft)! Az edzések teljes részvételi díját legkésőbb március 17-ig rendezni kell! Amennyiben ezt nem teszed meg akkor az edzésidőpontról törlünk.

•    Az edzéseken saját felelősségedre vehetsz részt, a házirend betartása mellett!

•    Az edzések a tavaszi félévben 17 hetet tartalmaznak. Február 20-tól, június 30-ig. A kurzus során 2 hét tervezett szünet lesz, ezek időpontjáról a félév során e-mailben kapsz majd tájékoztatást.

•    Edzésre minden óra egészig kell megérkezned és óra 5 perckor átöltözve kell a teremben megjelenned! Az edzés követő óra 50. percéig tart. Érkezéskor az asztalon lévő jelenléti ívet minden alkalommal írd alá!

•    Késések: a bejárati ajtót az edzések kezdete előtt bezárjuk, ha ez mégsem lehetséges, akkor az edző dönthet arról, hogy beengedi-e a késve érkezőt.

•    Edzések pótlása: előre bejelentkezéssel (melyik nap, melyik edzésen szeretnél pótolni) a maszoedzés@gmail.com email címen minimum 48 órával a pótlás előtt. Amennyiben ezt nem teszed meg időben, nem tudjuk garantálni hogy, tudunk válaszolni a leveledre és ha nem kapsz választ tekintsd nem elfogadottnak kérésed. A pótórára 500 forint ellenében jöhetsz be!

•    Pénzvisszafizetés:  edzésdíj visszatérítésre csak olyan esetben van lehetőség, ha a érvényes orvosi papírral tudod igazolni, hogy olyan jellegű sérülésed volt, amivel a mászás a félév hátralévő részében nem ajánlott. A pénzvisszafizetés aránya az alábbiak szerint történik (sérülés bekövetkezte/visszatérített összeg):
0-5.hét -> 50%
6-10.hét -> 35%
11-15.hét-> 20%

Bármi egyéb kérdésed van, írj a maszoedzes@gmail.com (Bodó Máté) e-mail címre!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük