Ujjerő boulder terem és egyesület » Megoldás a „nehéz napokra”

Megoldás a „nehéz napokra”

A Blizzard Survival bag egy teljes értékű hálózsák, amely videokazetta méretre csomagolható össze. Abszolút meleget, és védelmet nyújt bárhol, bármikor.

Reflexcell technológiával készül, amely új standardnak számít a hőszigetelésben. Teljesen szél és vízálló külső réteggel rendelkezik.

A technológia alapja az, hogy a kicsomagolás után a rugalmas cellák megtelnek levegővel, és szigetelőréteget képeznek a környezet és a fóliában lévő ember között.

A használat után újra videokazetta méretre történő összecsomagolás otthon megoldható, ötletesen a levegővel telt cellák újra összezsugorítása, porszívóval.

A talajjal történő szigetelést természetesen nem tudja megoldani, így egy darab polifoam-ot még érdemes bedobni a hátizsákba a Blizzard Survival bag mellé.

Csomagolt méret: 21x11x4 cm

Térfogat: 0,9 liter

Tömeg: 0,385 kg

Nyitott méret: 2,1 méter

Szín: ezüst, narancs, zöld

Mindenkinek kellemes bivakolást kívánunk!!!

Comments

 1. huncsongor
  május 3rd, 2009 | 04:21

  Sziasztok! Hol lehet kapni, és mennyibe kerül ez a hálózsák?

 2. május 3rd, 2009 | 20:16

  Hi, good post. I have been thinking about this issue,so thanks for posting. I’ll definitely be coming back to your site.

 3. FPéter
  május 4th, 2009 | 05:39

  Szia!

  Itt találod azokat a helyeket, ahonnan biztosan lehet rendelni.

  http://www.blizzardsurvival.com/page.php/f424681154ba1c3db3234f678c59afd1?xPage=dealers.html

  Az árakat a products-ban láthatatod.

  Üdv:
  F.P.

 4. Nagy Sandor
  május 10th, 2009 | 23:33

  Ez nagyon erdekes, de azert erdekelne, hogy felhasznalas utan a helyszinen mekkorara tudom osszehajtogatni? Egy falban bivakolas utan tovabb tudom cipelni; nem lesz tul terjedelmes? Vagy egy barlangbol ki tudom cibalni?:)
  Ugyebar a turara nem viszem magammal a porszivot:)

  Udv… Samu

 5. Flaska Péter
  május 10th, 2009 | 23:51

  Sajnos nem volt még a kezemben ez a mentőfólia. Valószínű,hogy ha jól kipaszírozzuk, akkor sem lesz kevesebb kb. 6-8 liternél. Nyári hálózsák méretre nagyjából összecsomagolható még így is, viszont a tömege csak töredéke egy kis hálózsáknak.
  Igen, nem tökéletes az elcsomagolás miatt egy tervezett bivakhoz, de egy egyrétegű mentőfóliánál sokkal nagyobb biztonságot nyújt, akár magasabb régiókban is.

  Üdv:

  F.P.

Szólj hozzá!